Som lovet kan I hermed genopfriske dagens indlæg

Jann Sjursen, formand for Rådet for Socialt Udsatte, tegnede et ganske præcist billede af hvem er de socialt udsatte er, og vi har fået tilladelse til at offentliggøre hans talepapirer  til indlægget, samt Rådets anbefalinger, som han refererede til i paneldebatten.

Uligheden i forhold til tandsundhed og livskvalitet blev klarlagt af Lisa Bøge Christensen, lektor, Københavns Universitet, i hendes præsentation.

Magnus og Csaba gav konferencen dybde ved at give os et gribende brugerperspektiv.

Johanne Bratbo, projektleder i Én Af Os, talte om formål og baggrund for, at En af Os har igangsat en Landsindsats. Se Johanne Bratbo dias her.

Hvad er der lagt op til for de socialt udsatte i de alternative forslag, som arbejdsgruppen vedr. den nye voksentandpleje har udarbejdet? Ole Hougaard, overtandlæge, medlem af Sundhedsministeriets Dialog- og Inddragelsesforum om nye rammer for voksentandplejen, kunne med sin præsentation fortælle om status for arbejdsgruppen.

Svendborg og Randers kommuner kunne begge berette om gode eksempler på lokale initiativer i den kommunale virkelighed.

Dagens to værter og indledere, Folketingsmedlem Kirsten Normann Andersen (SF) og formand for Forum for Ældre- og Socialtandpleje, Karen Stæhr, anvendte ikke dias.

Forum for Ældre- og Socialtandpleje har udforme en en klar konklusion for konferencen. Vi takker for jeres interesse for og deltagelse i konferencen.