Nyhedsbrev

Tilmeld dig et af vores relevante nyhedsbreve

Nyhedsbrev til borgere, pårørende og pårørende

Ca. 6 gange om året udsender OmsorgsOgSpecialtandpleje.org et nyhedsbrev til pårørende og plejepersonale, som har et plejeansvar over for en ældre eller socialt udsat borger. Nyhedsbrevet er også henvendt til borgeren, der selv til tage ansvar for sin egen tandpleje, men som har svært ved det.

Siden OmsorgsOgSpecialtandpleje.org formidler viden om tandpleje, tilskud og visitation til ældre og socialt udsatte på vegne af en lang række af landets kommuner.

Læs mere om OmsorgsOgSpecialtandpleje.org her.

Nyhedsbrev til det tandplejefaglige personale

Ca. 2 gange om året udsender Tandplejeinformation et nyhedsbrev på vegne af Fagligt Forum for Omsorgstandpleje. Det henvender sig til det tandplejefaglige personale og drejer sig om alt fra de nyeste forskningsresultater til nye tiltag inden for forebyggelse.

Nyhedsbrevet er ment som et oplysende og dialog-skabende medie – desuden er håbet at flere kommunale tandplejer på sigt vil melde sig ind i det lukkede Faglige Forum for Omsorgstandpleje og her vidensudveksle og blive klogere på fx behandling, vejledninger, arbejdsmiljø i tandpleje og meget mere.

Læs mere om Fagligt Forum for Omsorgstandpleje her.